Resultados da xornada

Clasificación tempada 2012/2013

sábado, 22 de marzo de 2008

O Ames case remonta en Cures no encontro de volta da Copa do Sar

Foi un partido moi igualado o do Xoves Santo en Cures, non en van o resultado final foi de empate a dous goles, o que lle deu o pase aos de Boiro tralo 1-2 rexistrado en Covas na ida. O Ames levou a iniciativa nos primeiros minutos, e adiantouse por mediación de Barri ao pouco de comezar. O 0-1 cos equipos aínda sen asentar sentoulle peor ao Ames, e o Cures empatou pronto nunha xogada de claro fóra de xogo. O resto do primeiro tempo foi de dominio alterno e sen demasiadas ocasións. Diego e Manolo desaproveitaron un rexeite nunha falta lateral pero os seus controis fóronse lonxe e por último atallou o porteiro. Na segunda metade, o Ames saíu un pouco máis clamado e con mellores intencións, pero o que se adiantou foi o Cures, tras remate de cabeza nun córner. Coa prórroga xa imposible, o Ames necesitaba dous goles e lanzouse a por eles. O empate chegou tras un penalti clamoroso a Juansiño que se foi cara ó lateral e foi derrubado polo porteiro. Diego acertou desde os once metros e abriu as esperanzas con quince minutos por diante. Defensa de tres e ao ataque por un gol que dese o pase. As ocasións foron chegando no medio das contras do Cures, que apenas inquietaron a Félix. Manolo, Miki e Juansiño trenzaron combinacións perigosas, coma a que derivou no penalti. Na recta final, Juan Pose "cativo" intentouno nunha xogada individual, con dous amagues e disparo de fóra da área que bateu nun defensor. Miki tivo a última oportunidade nunha chilena que atallou o porteiro sen apenas dificultades. Resultado de 2-2, boas sensacións, pero agora a pensar na recta final da liga.