Resultados da xornada

Clasificación tempada 2012/2013

martes, 5 de mayo de 2009

O Ames cae en Trazo e remata a liga décimo (3-1)

O Ames visitou Trazo este venres na última xornada de liga co obxectivo de levarse os tres puntos e adiantar ao Resmón. Ao final non puido ser e o Ames, que estivo a piques de remontar o 2-0 adverso da primeira metada, quedou decimoprimeiro. O encontro comezou co Trazo dominando e mellor plantado, e o Ames sufrindo moito. A primeira metade foi bastante frouxa do Ames, desbordado nas bandas e no centro. O primeiro gol chegou aos quince minutos, nun desaxuste defensivo que foi aproveitado polo atacante local para anotar a pracer só ante Juan. O segundo gol chegou desde os once metros. Nunha xogada dentro da área, o esférico tocou na man de Iván e o árbitro sinalou penalti. Tralo dous a cero o Ames puido reducir distancias nun córner que Diego rematou forzado, o balón colleu altura e no rexeite Paco cabeceou a porta e Diego intentou desde o chan dirixir o balón cara á meta. O porteiro recolleu o esférico preo da liña. Tralo descanso, o Ames arriscou na segunda metade. Puxo un 3-3-3-1 con Diego no medio do campo e Manuel de libre. O equipo mellorou co novo esquema e chegaron as ocasións. Pronto reduciu distancias tras una falta lateral que Nito porlongou ao centro da área pequena, onde entrou Diego para rematar a porta vacía. Pouco despois, Miki faría un par de cambios pensando na Copa, e sacou a Nito e Diego e deulle entrada a Piñeiro, que debutou cos maiores, e a Juansiño. Este tería o empate nas súas botas, tras un penalti a favor do Ames. O seu lanzamiento a media altura algo esquinado cara á esquerda do porteiro, foi repelido polo gardamallas local. O equipo perdeu intensidade tras fallar o penalti e o Trazo anotou o terceiro á contra, tras un pase atrás dentro da área que culminou preto da escuadra un dos seus dianteiros. Ao final, derrota que deixa ao Ames undécimo.