Resultados da xornada

Clasificación tempada 2012/2013

lunes, 21 de abril de 2008

O Ames retorna á victoria cunha goleada ao Touro

O Ames volveu a vencer despois de seis partidos nos que se colleitaron cinco empates e unha derrota. Con esta victoria, a novena praza está asegurada matemáticamente, no que supón a mellor clasificación da nosa recente historia. O partido , que finalizou con 0-4 para o Ames, púxose de cara moi pronto, cando Diego aproveitou un gran centro de Llello e un bo arrastre de Miki no primeiro pao, para picar o balón coa cabeza entre as pernas do porteiro local. Co gol tan tempraneiro, o Ames soltouse un pouco e comezou a tocar ben en defensa e no medio, con bos balóns cara Llello, Barri e Coleguín. Nun rexeite ao borde da área, Barri enganchou unha bolea que deu no poste esquerdo e entrou subindo o cero a dous ao marcador. O Touro, que pese a xogar con nove, realizou boas combinacións na primeira metade, tivo un par de tiros lonxanos e unha falta desde a frontal que rexeitou Félix a córner. A partir dos vintecinco minutos, o Ames incurriu en numerosos fóras de xogo. Barri e Llello puideron marcar o terceiro antes do descanso, pero non acertaron no remate. Na segunda metade, Llello sacou rápido un córner e o remate de Diego foi interceptado coas mans por un defensor do Touro. Penalti que Diego marcou sumando oito goles xa na tempada. Logo, debutaron dous xuvenís, Adrián e Sergio, que xogaron moi bo partido, igual que Pose, autor do cuarto gol. Na segunda metade, o Ames fallou varias ocasións claras. Pose tirou cruzado e foise cerca do pao, e Diego precipitouse nunha diagonal desde a banda colándose por medio da defensa pero disparou ás mans do porteiro. Ao final, victoria por cero a catro, 24 puntos, e novena praza asegurada a falta dun partido para o remate da liga.