Resultados da xornada

Clasificación tempada 2012/2013

martes, 29 de abril de 2008

O Ames remata a liga como rei do empate

O Ames non puido acabar a tempada cunha victoria na casa fronte ao Dubra B, que conseguiu o mesmo resultado que no partido de ida, 2-2. O Ames comezou mellor, e pronto se adiantou por mediación de Llello, que empata no pichichi con Diego, ambos con 8 goles. O seu disparo raso cruzado bateu ao porteiro visitante. Pero o Ames non acababa de atoparse cómodo, sobre todo en defensa, coa liña un pouco separada do mediocampo, espazo que aproveitou o Dubra B para facer dano en varios balóns longos. En dous deles chegaron os dous goles visitantes, nunha xogada típica deste equipo. Balón largo á espalda da defensa, dianteiro cativo e rápido que se leva o balón despois do bote, e remate a gol ante a saída do porteiro. 1-2 á media hora, e minutosa de mal xogo para os locais. Na segunda metade, o Ames saíu tocando moito mellor, e chegaron dez minutos de moi bo fútbol do Ames e con bastante ocasións para empatar e incluso levarse o partido. O 2-2 chegou nunha falta desde o lado dereito que Llello dirixiu moi ben á cabeza de Benito, no que supuxo o segundo gol do señor Vieito na liga. A partir de ahí, o Ames intentouno con entradas de Juansiño desde o lado esquerdo e algunha falta de Nito, así como un par de córners sen éxito. Remata unha boa tempada en liga, na que acabamos novenos con 25 puntos, tras 5 victorias, 10 empates e 9 derrotas. Agora a preparar a Copa de Ames.