Resultados da xornada

Clasificación tempada 2012/2013

lunes, 13 de septiembre de 2010

Finde intenso cunha victoria e unha derrota

O Ames continúa a súa preparación de cara ao inicio da Liga o vindeiro día 26 de setembro na Luaña, trala disputa de dous amigables esta fin de semana. O sábado, o Ames enfrentouse aos veteranos do Bertamiráns, "Don Budi", aos que derrotou por 3 goles a 2. Miki de córner directo, Héctor e Marcos foron os autores dos goles amienses, nun encontro no que os de Balboa melloraron a imaxe amosada no anterior amigable ante o Pazos.
O domingo, o Ames caíu derrotado fronte ao Viduido por 4 goles a 1. O Ames, pese a realizar unha primeira parte aceptable, atopouse con dous goles en contra froito dun par de despistes defensivos. Na reanudación, o Ames recortou distancias con gol de Gamarra, tras un rexeite na área do Viduido. O 2-1 durou pouco xa que pronto chegaron o terceiro e cuarto gol do rival amiense, que o seguiu intentando ata o final.
O vindeiro amigable do Ames, o derradeiro da pretemporada, será este domingo día 19 no Campo das Cartas ante a SD A Baña, rival este ano na Terceira Autonómica.