Resultados da xornada

Clasificación tempada 2012/2013

miércoles, 8 de septiembre de 2010

Derrota en Pazos e novos amigables este fin de semana

O Ames caeu o domingo pasado por 5-0 na súa visita a Pazos. O equipo dirixido por Balboa comezou ben plantado, con algunhas dúbidas e imprecisións, pero sen pasar apuros atrás. Arriba levaron perigo Nito e Roi desde a esquerda e Héctor, que puido adiantar ao Ames na primeira xogada, pero o seu lanzamento saíu rozando o poste. Carba tamén tivo algún sobresalto ante a chegada en solitario nun par de ocasións dos atacantes do Pazos, pero solventounas ben na saída. Co cero a cero chegouse ao descanso. Balboa realizou nove cambios de golpe e o equipo saíu dormido na reanudación, atopándose aos dez minutos da segunda parte co marcador en contra. Pronto chegaron o dous e o tres a cero, tras varias combinacións entre a mediapunta e a dianteira local. Mediada a segunda parte o Ames quedou con dez, tras la expulsión de Pi, que se revolveu tras recibir unha patada. O cuarto e quinto gol chegaron coa defensa desconxuntada e o medio do campo desvalido.
Este fin de semana, o Ames terá dobre ración de amigables. O sábado ás 7 da tarde disputará un triangular no Municipal de Bertamiráns contra os veteranos do Dubra e o Don Budi (veteranos do Bertamiráns). Ao día seguinte, tamén ás 7 da tarde e no mesmo escenario, o Ames enfrontaráse ao Viduido.