Resultados da xornada

Clasificación tempada 2012/2013

lunes, 12 de mayo de 2008

O Ames cae eliminado da Copa pese a empezar gañando

O Ames caeu goleado no campo do Castro no partido de volta dos cuartos de final da Copa do Concello. Con resultado de 1-5, o Agrón pasa a semifinais, onde se enfrontará ao Costoia. O partido comezou ben para o Ames. Co 3-2 na súa contra do partido de ida, precisaba gañar por un gol, sempre que o Agrón marcase menos de dous goles. Nito adiantou a un Ames que saíu moi enchufado. Previamente puidera marcar pero a súa bolea foi rexeitada con bastante fortuna polo gardamallas visitante. Na xogada do gol, Nito recibiu só no medio dos dous centrais, acomodou o esférico e puxo o un a cero cun disparo raso e cruzado á saída do porteiro. Pero o Agrón refíxose de seguido e empatou tras unha serie de rexeites na área. Co partido moi igualado, o Ames defendíase ben e saía á contra con certo perigo. O primeiro mazazo chegou no minuto 44. Un córner do Agrón colgado ao segundo pao foi rematado por un defensor visitante, libre de marca, nunha especie de tijereta que se colou botando polo pao longo. O segundo e definitivo mazazo para o Ames chegou aos 2 minutos de comezar o segundo tempo. Nunha falta colgada polo equipo visitante, un mal despexe de Diego foi aproveitado por un atacante do Agrón para adiantarse a Cool e a Félix baixo paos e sentenciar a eliminatoria. A partires de aí, o Ames puxo defensa de tres e tres dianteiros, e puido reducir distancias por mediación de Diego, que enviou un libre indirecto por riba do longueiro. Pero o Agrón fixo moito dano á contra, anotando deste xeito os dous goles restantes que lle deron unha victoria demasiado abultada. Fin de tempada para o Ames. Vémonos o martes!!